Elektricien

Een professionele elektricien inschakelen

Zit u zonder stroom, heeft u kortsluiting of zit u met knipperende lampen? Met een professionele elektricien bent u verzekerd van goede stroomvoorziening in huis. De elektricien is vakkundig en helpt u bij storingen, aanleg en onderhoud van elektriciteit, groepenkasten, verlichting en andere elektrotechnische problemen.

Let op:
De elektricien werkt op basis van een offerte. De prijs hieronder is een indicatieprijs. Wilt u een offerte ontvangen, vraag dat dan bij ons aan.

Geldig van 18 april 2018 t/m 1 januari 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Aalborg 12
2993 LP Barendrecht
088-6481616
https://www.methulpvan.nl/aafje/