Huishoudelijke ondersteuning

Een schoon huis door vriendelijke mensen

Huishoudelijke ondersteuning vatten wij voor mantelzorgers heel breed op. Dat wil zeggen dat bijna iedere vorm van ondersteuning in uw huishouden bespreekbaar is. U kunt denken aan allerlei schoonmaak activiteiten regulier of waar u zelf niet aan toekomt, was verzorging, een boodschap doen, lichte schoonmaakwerkzaamheden op balkon, in de schuur of de tuin, etc. De werkzaamheden worden vooraf besproken met ons hoofd van de huishouding en vervolgens in goed overleg met u als klant uitgevoerd.

€ 27,50 per uur voor activiteiten buiten een straal van 1 km rond onze locatie Woonzorgcentrum Nebo, Hoofdland 1 3332 RD Zwijndrecht.

Geldig van 1 juni 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Hoofdland 1
3332 RD Zwijndrecht
078-6124288
www.cedrah.nl