Klusjesman

Onze klusjesmannen staan voor u klaar.

Een lamp ophangen, groot meubilair in huis verplaatsen, een kast in elkaar zetten, een kleine reparatie, alles is mogelijk. Voor iedere klus hebben wij de juiste vakman. Zij helpen u graag.
De klusjesman is er voor de kleine klussen in huis. Tijdens het eerste gesprek wordt er samen met u gekeken of de klusjesman de klus voor u kan verrichten en hoeveel tijd dit in beslag neemt. U ontvangt vervolgens een overzichtelijke offerte waarna u uw keuze kunt maken. Dat u uiteindelijk tevreden bent, daar gaat het om bij Met hulp van Aafje.

Let op: De klussendienst werkt op basis van een offerte. De prijs kan daarom hoger uitvallen dan de € 40,- per uur. Wit u een offerte ontvangen? Vraag deze dan bij ons aan en beslis later of u akkoord gaat.

Geldig van 18 april 2018 t/m 1 januari 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Aalborg 12
2993 LP Barendrecht
088-6481616
https://www.methulpvan.nl/aafje/