Loodgieter

Een loodgieter aan huis

Heeft u lekkage, verstopping of wateroverlast? Bel de loodgieter! Niets is zo vervelend als de aansluiting en afvoer van uw water problemen geven. Met een professionele loodgieter zijn deze problemen zo voor u verholpen. Ook voor onderhoud aan uw verwarming of CV-ketel kunt u terecht bij de loodgieter.

Let op: De loodgieter werkt op basis van een offerte, de prijs kan daardoor hoger uitvallen dan de €40,- per uur. Wilt u eerst een offerte ontvangen? Vraag deze dan bij ons aan.

Geldig van 18 april 2018 t/m 1 januari 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Aalborg 12
2993 LP Barendrecht
088-6481616
https://www.methulpvan.nl/aafje/