Tapijt en meubelreiniging

Een opknapbeurt voor tapijt en meubels

Zijn uw textiele meubels of is uw tapijt nog niet toe aan vervanging maar kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Kies dan eens voor een goede reiniging! Met een vakkundige en grondige reiniging door een van onze professionele leveranciers zijn uw meubels snel weer als nieuw. Al uw textiele meubelstoffen zijn in goede handen. Naast reinigen kunt u ook kiezen voor impregneren of ontgeuren. Kies in het overzicht de leverancier die het beste bij u past.

Prijs: € 25,- per zitplaats of op basis van een offerte.

Geldig van 18 april 2018 t/m 1 januari 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Aalborg 12
2993 LP Barendrecht
088-6481616
https://www.methulpvan.nl/aafje/