Advies opruimen van de woning

Adviezen opruimen van (een deel van) de woning

Heeft u behoefte aan structuur en overzicht in uw leefomgeving?

Marcella ten Kortenaar van OptiOrganize kan u ondersteunen en begeleiden wanneer u meer overzicht en structuur in uw leefomgeving wil.

Marcella ten Kortenaar van OptiOrganize kan u advies geven en ondersteunen om te komen tot overzicht, ruimte en rust. Op een praktische en stimulerende manier wordt u geholpen uw huis of een deel van het huis op orde te krijgen en te houden. Denk hierbij aan ondersteuning bij het opruimen van een (kleding)kast, een kamer, de garage, de schuur, de zolder.


€ 40,- per uur
Eenmalige aanbieding: maximaal twee uur aaneengesloten hulp en advies € 45,- .

Bij opdrachten op locaties verder dan 15 km vanaf Zwijndrecht wordt een bijdrage in de reiskosten berekend.

info@optiorganize.nl
06-83200059

Geldig van 1 juni 2017 t/m 31 mei 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Beethovenlaan 93
3335 BE Zwijndrecht
06-83200059
http://www.optiorganize.nl/