Een kleding(kast) metamorfose

Een frisse wind door uw kleding(kast)!

Heeft u een kledingkast vol met kleding, maar geen idee wat u moet aantrekken? Zou u graag eens weten welke kledingstukken uit uw eigen kast bij u passen?

Ontdek samen met Geske welke mooie kledingstukken u in uw eigen kledingkast heeft en leer ze onderling te combineren tot een mooie stijl, die bij u past. U leert hoe u uw kleding makkelijk kan opbergen en terugvinden in een overzichtelijke kledingkast. Zodat u elke dag met plezier uw outfit kan samenstellen.

U zult versteld staan van uw eigen spiegelbeeld!

Heeft u vragen, mail of bel mij gerust.

Geske Bertram
Opruim- & Lifestylecoach
geske@opruimcoachgeske.nl

Zorgpasprijs voor 3 uur € 150,- incl. BTW

Geldig van 11 oktober 2018 t/m 11 oktober 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Cort van der Lindenstraat 87
3332 CG Zwijndrecht
078-6510431
www.opruimcoachgeske.nl