Gesprek met familieadviseur

Individueel gesprek met familieadviseur van Yulius

Wanneer iemand last heeft van psychische klachten of cognitieve problemen is dat niet alleen van grote invloed op diens eigen leven. Ook de gevolgen voor het leven van de partner, ouders, kinderen of anderen in de directe omgeving zijn vaak groot.

Wat doet de familieadviseur?
De familieadviseur kan in een individueel gesprek met u, en eventueel met uw kinderen, in gesprek gaan. Tijdens deze gesprekken staat u of uw kinderen centraal. Zo wordt er nagegaan wat uw en/of hun situatie is, welke ervaringen u heeft/zij hebben en welke belasting u ervaart/zij ervaren. Na afloop van het gesprek krijgt u een persoonlijk advies en zo nodig informatie over mogelijke vormen van ondersteuning.

Het gesprek duurt maximaal een uur. Bij een gesprek kunnen maximaal 3 personen aanwezig zijn.

Voor naasten van iemand die niet in behandeling is bij Yulius kan een individueel gesprek met de familieadviseur worden aangeboden tegen een tarief van € 88,-*.

Geldig van 1 juni 2017 t/m 31 december 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Hellingen 21
3311 GZ Dordrecht
088-4050607
www.indigo.nl