Mantelzorgwoning of zorgkamer

Op zoek naar een mantelzorgwoning of zorgkamer?

Bianca Sabel van TOP onroerend goed kan u adviseren en begeleiden bij de levering en plaatsing van een mantelzorgwoning of zorgkamer.
Kiest u voor TOP onroerend goed dan kunt u het gehele traject van het uitzoeken van een leverancier, bekijken of er vergunningvrij geplaatst kan worden tot aan de sleuteloverdracht toe laten begeleiden.

Bedrag € 50,- per uur met een maximum van 3 uur. Het restant zal rechtstreeks bij u in rekening worden gebracht.

Bij opdrachten op locaties verder dan 10 km vanaf Zwijndrecht wordt een bijdrage in de reiskosten doorberekend tegen € 0,19 per km.

Voor meer informatie, neem contact op met 06-47166196 of mail naar info@top-og.nl

Geldig van 7 juni 2017 t/m 31 december 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Swarttouwhaven 6
2993 HP Barendrecht
06-47166196
http://www.top-og.nl/