Ruimte in je hoofd

De oplossing is in jou aanwezig!

Tolt uw hoofd van de te nemen beslissingen? Wilt u weer rust en gezelligheid in uw gezin, maar u weet niet hoe u dit moet aanpakken? Vindt u het erg lastig om met veranderingen om te gaan of wordt het dagelijks leven u zo af en toe gewoon teveel?

Ontdek samen met Geske dat oplossingen voor uw problemen vaak voorhanden liggen. Waardoor er ruimte ontstaat voor rust en overzicht in uw leven en gezin. U ontdekt welke mooie eigenschappen u bezit en hoe u tegen de soms erg lastige veranderingen in het leven kan aankijken. Zodat u nieuwe stappen durft te nemen op weg naar mooie nieuwe ervaringen: Een kleurrijk leven.

Heeft u vragen, mail of bel mij gerust.

Geske Bertram
Opruim- & Lifestylecoach
geske@opruimcoachgeske.nl

Zorgpas Uurtarief eerste uur van € 59,- voor € 39,- incl. BTW

Geldig van 3 juli 2018 t/m 3 juli 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Cort van der Lindenstraat 87
3332 CG Zwijndrecht
078-6510431
www.opruimcoachgeske.nl