Training Mindfulness

Training Mindfulness

Mindfulness training wordt ook wel aandachtstraining genoemd. De training Mindfulness van Indigo is een 8-weekse training die ook voor mantelzorgers interessant is. Bij het beoefenen van mindfulness kun je juist ook aandacht besteden hoe je in het dagelijks leven omgaat met je mantelzorgsituatie en de stress die dat met zich mee brengt. Je leert op een aandachtige manier te leven te midden van de gevolgen en veranderingen, die het zorgen voor een ander in je leven brengt. Je traint je aandacht, je deelt met elkaar ervaringen, je leert van elkaar. Je leert automatische denk- en gedragspatronen op te merken en te doorbreken en met aandacht keuzes te maken die de kwaliteit van je leven kunnen verbeteren. Je leert ruimte te maken voor jezelf om naast mantelzorger ook jezelf te kunnen zijn!

Het mindfulnessaanbod bestaat uit een training van 8 weken en een oefenbijeenkomst enkele maanden na de training. Inclusief werkboek.

Geldig van 1 juni 2017 t/m 31 december 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Hellingen 21
3311 GZ Dordrecht
088-4050607
www.indigo.nl