Masseur aan huis

Ontspanning brengen in lichaam en geest?

Ontspanning brengen in lichaam en geest? Of juist van therapeutische aard? Massage ontspant en stimuleert het zelfgenezend vermogen van uw lichaam en bevordert uw souplesse. Ook bij klachten zoals spanning, spierpijn, rug- en nekklachten, migraine en hoofdpijn kan een goede massage een helende werking hebben. Massage verhoogt de hoeveelheid endorfine en oxytocine in het lichaam. Deze stoffen verminderen stress en stimuleren ons ‘geluksgevoel’.

Prijs:
€ 47,- per uur

Geldig van 18 april 2018 t/m 1 januari 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Aalborg 12
2993 LP Barendrecht
088-6481616
https://www.methulpvan.nl/aafje/