Pedicure aan huis

Pedicurebehandeling aan huis

Met professionele materialen en middelen komt de pedicure bij u thuis en geeft ze een uitgebreide behandeling die u wenst. Specifieke nagelverzorging, verwijderen van likdoorns of eelt én een voetmassage zijn allemaal inbegrepen. Met een behandeling van onze pedicure aan huis kunnen uw voeten er weer helemaal tegenaan. Kies uit ons overzicht de pedicure bij u in de buurt en laat uw voeten eens heerlijk verzorgen. Wij verzekeren u van professionele en kwalitatieve verzorging.

Prijs:
€ 30,- per behandeling,

Geldig van 18 april 2018 t/m 31 december 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Aalborg 12
2993 LP Barendrecht
088-6481616
https://www.methulpvan.nl/aafje/