Orchestre Metropolitain de Montrea

Donderdag 30-11-2017, 20:15 uur, Rotterdam

Music for the Millions Deluxe - Orchestre Metropolitain de Montreal - Klassiek

Yannick Nézet-Séguin, dit keer met het Orchestre Métropolitain de Montréal. Na kleurrijke werken van Mercure, Berlioz en Saint-Saëns besluiten ze met Edward Elgars vermakelijke Enigma-Variaties. Op een avond zat Elgar wat te pingelen aan de piano. Om zijn vrouw te amuseren improviseerde hij een thema terwijl hij het diverse malen herhaalde, steeds aangepast aan het karakter of een typische eigenschap van één van hun vrienden. Zo ontstonden de Enigma-Variaties. De componist gaf de veertien variaties een raadselachtige titel, maar al snel kwam uit welke vrienden het betrof.

Donderdag 30 november 2017 - 20.15 uur
De Doelen - Rotterdam Noord

Geldig van 18 oktober 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl