African Mama's & Leoni Jansen -Show

Donderdag 26 april 2018, 20.15 uur- Kunstmin Dordt

Bruisend theaterconcert met fantastische muziek Nelson Mandela is de `Vader van Afrika’, en Miriam Makeba staat bekend als `Mama Africa’. Zij is de vrouw die Afrikaanse muziek de wereld in stuurde, en onder meer samenwerkte met Harry Belafonte en Paul Simon. Zij bood Zuid-Afrika perspectief in zware tijden. Op het ritme van haar hits als `Pata Pata’, `Malaika’ en de `Clicksong’ brengen de African Mamas Makeba’s kracht en moed tot leven.

Geldig van 1 februari 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl