André Rieu in Landvast

Amore, my tribute to love - André Rieu

André Rieu, bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Naar zijn legendarische concerten in Maastricht wordt met ongekend enthousiasme uitgekeken. De maestro voelt zich in zijn element en maakt samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest met sopranen, tenoren en bijzondere gasten zijn opwachting. Hij zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. Deze zondagmiddag kunt u dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek volgen. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer.

29 juli, om 15:00 uur

Geldig van 1 juli 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl