Ballet voorstelling 7 juni 2017

The Dream Symphonic Variations Marguerite & Armand

Datum: 7 jun 2017
Tijdstip: 20:15 uur
Locatie: Landvast, Alblasserdam
Prijs: € 30,00

Live ballet (via satelliet) vanuit Londen op filmdoek! Frederick Ashton prachtige interpretatie van Shakespeare's Dream A Midsummer Night's is een klassiek repertoire van The Royal Ballet. The Dream is Ashton's bewerking van Shakespeare's losbandige komedie waar een bosgeest verwoestend, gewapend met een liefdesdrank, te werk gaat.

Per activiteit betaalt u de op onze site vermelde arrangementsprijs, bestaande uit 1e-rangs kaartjes, begeleiding, vervoer, bespreekkosten en consumpties. Circa twee dagen van tevoren wordt u gebeld door een van onze vrijwilligers om alvast kort kennis te maken en het verloop van het uitje met u door te spreken. Op de dag zelf haalt de vrijwilliger van Vier het Leven u op, hij/zij zorgt voor de jassen, de kaartjes, de consumpties en brengt u na afloop weer thuis. Eén vrijwilliger begeleidt naast u nog maximaal 2 andere gasten.

Geldig van 1 juni 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl