BBC Scottisch Symphony Orchestra

Vrijdag 1 juni 2018 - 20:15 De Doelen Rdam

Het Rotterdam Symphony Chorus ontfermt zich met drie gastsolisten, het BBC Scottish Symphony Orchestra en dirigent Martyn Brabbins over Elgars oratorium The Dream of Gerontius, zijn populairste koorwerk. Edward Elgar gebruikte voor The Dream of Gerontius het gedicht van kardinaal John Newman over de reis die de ziel aflegt na de dood. Elgar stopte zijn hart en ziel in het oratorium. Elgar schreef over het oratorium: ‘Als er al iets memorabels van mij is, dan is het dit!’. De zitplaatsen zijn op de frontring.

Geldig van 7 mei 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl