Carmen vs Carmen - Ibérica de Danza

Dinsdag 21-11-2017, 20:15 uur, Kunstmin Dordt

Dansgezelschap Ibérica de Danza weet als geen ander traditionele Spaanse danstradities op sprankelende wijze voor het voetlicht te brengen. Met een vermenging van klassiek Spaans ballet, flamenco, folk en moderne dans creëren choreograaf Manuel Segovia en zijn partner Violeta Ruiz een beeldende danstaal. Het zinderende Carmen vs Carmen staat in het teken van de vrouw; de dansers verbeelden haar passie, haar streven naar vrijheid en haar rol als draagster van nieuw leven. Met fantastische muziek van Georges Bizet en Isaak Albéniz.

Dinsdag 21 november 2017 - 20.15 uur
Kunstmin - Dordrecht

Geldig van 18 oktober 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl