Chopin, Debussy, Ravel - Orkest

Zaterdag 10 maart 2018, 20.15 uur - De Doelen Rdam

Het Residentie Orkest o.l.v. dirigent Nicholas Collon speelt vijf klassiekers, geholpen door pianiste Ingrid Fliter, Chopinspecialiste. Chopin componeerde de twee pianoconcerten rond zijn twintigste, voordat hij van Warschau naar Parijs emigreerde. Chopin is beïnvloed door de stile brillante van Hummel en Von Weber, het belcanto van Bellini, de heldere opbouw van Mozart, en door Poolse volksmuziek. Chopin laat de piano zingen in zijn Eerste Pianoconcert! Daarnaast klinken Franse delicatessen van Berlioz, Debussy en Ravel.

Geldig van 29 januari 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl