Christmas with Anúna - Muziek

Dinsdag 12 december 2017, 20.15 uur De Doelen Rdam

Wereldwijd trekt het Ierse kamerkoor Anúna volle zalen. Met zijn loepzuivere meerstemmige zang, betoverende presentatie en serene atmosfeer creëert Anúna een kerstconcert waarbij de zangers en zangeressen laveren tussen Ierse traditionals en moderne kerstklassiekers. Onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael McGlynn koesteren de zangers en zangeressen het directe contact met het publiek dat letterlijk omringd wordt door een lanktapijt van prachtige engelenzang, ritmische songs en meditatieve gregoriaanse gezangen.

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl