De Notenkraker Charkov

2 januari 2018, 19.00uur Nieuwe Luxor Theater Rdam

Charkov Staatsballettheater - Ballet

De Notenkraker is een prachtige klassieke uitvoering die de harten van jong en oud zal veroveren. Het sprookjesverhaal, over het meisje Clara en haar betoverende notenkrakerpop, wordt uitgevoerd door het Charkov Staatsballettheater. Het gezelschap is vaste bespeler van een van de oudste theaters uit Oekraïne. De fabuleuze muziek van Tsjaikovski, die live wordt uitgevoerd door een groot orkest, de virtuoze danspartijen, het schitterende corps de ballet en het decor maken dit prachtige ballet tot een magisch kerstfeest. Met Marc Krone als verteller.

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl