Dido & Aeneas - NL Bachvereniging

Zaterdag 28 april 2018, 20.15 uur - De Doelen Rdam

Een uitvoering van Dido and Aeneas o.l.v. Robert King. Henry Purcell, Engelands belangrijkste barokcomponist, schreef de kameraopera Dido and Aeneas in opdracht van balletmeester Josias Priest en diens meisjeskostschool in Chelsea. Het verhaal gaat over de liefde tussen Dido, de koningin van Carthago, en de Trojaanse held Aeneas, en over Dido’s wanhoop wanneer Aeneas haar verlaat. De opera geldt als één van Purcells meesterwerken, waarbij Dido’s sterfscène, met de aria `When I am laid in earth’, een speciale vermelding verdient.

Geldig van 1 februari 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl