Fiddler on the Roof - Musical

Dinsdag 6 maart 2018, 20.00 uur Nieuwe Luxor Rdam

Fiddler on the Roof is een voorstelling die zowel entertaint in grootsheid, als ontroert in intimiteit. Met het bekende `If I Were A Rich Man’ en vele andere muzikale evergreens is het een musical over de betekenis van familie en onvoorwaardelijke liefde in een veranderende wereld waarin
wij met onze tradities overeind proberen te blijven. Thomas Acda speelt de hoofdrol van Tevye en neemt u op innemende en geestige wijze mee in deze meeslepende musical. Regie: Ruut Weisman.

Geldig van 29 januari 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl