Hendrik Groen - Toneel

Donderdag 1 februari 2018, 20.15uur Kunstmin Dordt

Pogingen iets van het leven te maken

De bestseller `Pogingen iets van het leven te maken’ komt naar het toneel. Hierin laten Hendrik Groen en zijn vrienden u meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. Het wordt een levenslustige komedie met meerdere karakters uit de rebellenclub. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen, jonge acteurs zullen de rollen gaan spelen: “omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl