Het Achterhuis - Toneel

Zaterdag 13 januari 2018, 20.15 uur Kunstmin Dordt

Oda Spelbos, Hajo Bruins e.a.

Het dagboek van Anne Frank behoort al decennia tot de meest gelezen boeken. Wat deed het leven in de benauwde omgeving van haar onderduikadres met een opgroeiend meisje en de mensen om haar heen? Deze vraag vormde het uitgangspunt voor de nieuwe bewerking door Ilja Leonard Pfeijffer. Zijn benadering laat zien wat het zo dicht op elkaar samenleven, terwijl buiten de vijand rondloopt, met mensen doet. Een opeenstapeling van angst, liefde, hoop en wanhoop wordt helaas nog steeds dagelijks gevoeld in oorlogsgebieden.

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl