Het Groot Niet Te Vermijden show

Zaterdag 25-11-2017, 20:15 uur, Kunstmin Dordt

The Inevitables - Het Groot Niet Te Vermijden show

In hun nieuwe humoristische muziekvoorstelling neemt Het Groot Niet Te Vermijden u op bliksembezoek mee langs alle muzikale uithoeken van de wereld. Elk genre waar zij zich aan wagen, wordt gebracht met een indrukwekkend muzikaal vakmanschap om vervolgens net zo makkelijk weer vermengd te worden met een van hun hilarische en onnavolgbare persiflages. Dat de mannen van Het Groot de muziek door de aderen stroomt, is u na deze voorstelling wel duidelijk. Dat er aan de heren een steekje los is ook!

Zaterdag 25 november 2017 - 20.15 uur
Kunstmin - Dordrecht

Geldig van 18 oktober 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl