Lady sings the blues - Joy Wielkens

Vrijdag 23 maart 2018, 20.15 uur Cascade - HIA

Na de succesvoorstellingen `Miles!’, `Louis!’ en `I’m a Soulman’ presenteren trompettist, zanger en verteller Michael Varekamp en zangeres en actrice Joy Wielkens (bekend van o.a. tv-series `Centraal Medisch Centrum’, `Van Speijk’) een nieuw programma over de diva’s in de glorietijd van de jazz en soul van de vorige eeuw. Een ode aan de creatieve en sterke vrouwen die de vorige eeuw hebben gekleurd en vormgegeven.

Geldig van 29 januari 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl