Lucas en Arthur Jussen - Klassiek

Zaterdag 5 mei 2018, 20.15 uur - De Doelen Rdam

Lucas en Arthur Jussen weten raad met een Steinway, dat hoeven we niemand meer te vertellen. In deze voorstelling laten de pianobroers hun licht schijnen over composities van Mendelssohn, Schubert, Fauré en Bartók. `Twee zielen, één gedachte’, schreef De Telegraaf over Lucas en Arthur Jussen. Hun muzikale band levert steevast sprankelende en innige uitvoeringen op. De broers vertolken werken voor piano vierhandig, maar ook solocomposities. Met medewerking van pianotechnicus Michel Brandjes, presentator Huib Ramaer en Ypma Piano’s.

Geldig van 1 februari 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl