Matthaus Passion - Rdam Orkest

Zaterdag 31 maart 2018, 19.30 uur - De Doelen Rdam

`Hoe is het mogelijk dat muziek die je zo goed kent je steeds weer zó treft?’ vragen Mischa Spel en Floris Don zich af in hun boek over Bachs Matthäus-Passion. `Hoe kan het dat je zodanig geraakt wordt door een aria als `Sehet Jesus hat die Hand’, dat de melodie nog dagenlang als een inwendige soundtrack je handelingen begeleidt? Hoe vaker je de Matthäus-Passion beluistert, hoe groter het raadsel wordt - en hoe intenser de bewondering.’

Geldig van 29 januari 2018 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl