Parade - NDT1 15 juni 2017

Parade - NDT1 15 juni 2017

Datum: 15 jun 2017
Tijdstip: 20:15 uur
Locatie: Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam
Prijs: € 44,00

Deze NDT-voorsstelling is helemaal gewijd aan het veelzijdige Parade van de vaste NDT-gastchoreografe Crystal Pite. Pite benut deze kans om haar bestaande werk verder te verkennen en uit te diepen en de rollen van haar personages nog te verrijken.

Per activiteit betaalt u de op onze site vermelde arrangementsprijs, bestaande uit 1e-rangs kaartjes, begeleiding, vervoer, bespreekkosten en consumpties. Circa twee dagen van tevoren wordt u gebeld door een van onze vrijwilligers om alvast kort kennis te maken en het verloop van het uitje met u door te spreken. Op de dag zelf haalt de vrijwilliger van Vier het Leven u op, hij/zij zorgt voor de jassen, de kaartjes, de consumpties en brengt u na afloop weer thuis. Eén vrijwilliger begeleidt naast u nog maximaal 2 andere gasten.

Geldig van 1 juni 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl