Rigoletto - Satelliet uitzending

Dinsdag 16 januari 2018, 20.15 uur Landvast - Alb

Royal Opera House London - Satelliet uitzending

Opera (rechtstreeks uitgezonden) vanuit het Royal Opera House op filmdoek! Rigoletto is een opera klassieker en draait om tijdloze thema’s als liefde, lust, list en bedrog. Giuseppe Verdi schreef voor dit drama een reeks wondermooie aria’s en koorwerken. `La donna e mobile’ wordt zelfs gezien als de beroemdste aria aller tijden. Het verhaal: de nar Rigoletto wil zijn mooie dochter Gilda beschermen tegen een onbetrouwbare bewonderaar. Zijn goedbedoelde hulp heeft echter tragische gevolgen. Gezongen in het Italiaans en Nederlands ondertiteld. Duur: 2,45 uur.
Zitplaatsen: vooraan (1 rij)

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl