SCALA - Scapino Ballet - Dans

Vrijdag 16 februari 2018, 20.15 uur Kunstmin Dordt

'Scala’ is het spannende vervolg op de baroksensatie `Pearl’. Choreograaf Ed Wubbe creëert opnieuw een dansdrama in de extravagante sfeer van de barok. `Scala’ gaat over romantiek, pracht en praal, verleiding en decadentie, daarbij beelden oproepend van films als `Dangerous Liaisons’. Achter alle uiterlijke schoonheid doemt een duistere wereld van intriges en verval op. Tien musici en twee operazangers laten de dansers schitteren op aria’s en vioolconcerten van onder anderen Vivaldi en Händel.

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl