Tabula Rasa - Isabelle Beernaert

Vrijdag 15 december 2017, 20.15 uur Kunstmin Dordt

Haar voorstellingen kenmerken zich door grote elegantie met uitstapjes naar hip hop, acrobatische en bewegingen uit de turnwereld. Ongrijpbare emoties worden in haar dansen helder verbeeld. Deze nieuwste productie over vrijheid om te groeien, is een samenspel van pure dans en diverse muziekstijlen, van onder meer Muse, Max Richter en Damien Rice. Schoon schip willen maken. Als een onbeschreven blad de toekomst in. Wie wil dat niet?

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl