The Play That Goes Wrong - Toneel

Vrijdag 1 december 2017, 20.15, Kunstmin - Dordt

Deze slapstick komedie heeft de Best New Comedy Award in de wacht gesleept. Owen Schumacher schreef de Nederlandse bewerking, regie: Bruun Kuijt. We zien een winkeliersvereniging, ter afsluiting van hun feestweek een moordmysterie uit de jaren `20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat mis. Het decor laat zelfs het loodje. De totale verwarring begint al in de foyer, gaat door tijdens de pauze en eindigt niet bij het slotapplaus. Eén ding is zeker: The Play That Goes Wrong zorgt voor buikpijn. Van het lachen.

Geldig van 10 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl