Volle Bloei - Karin Bloemen - Show

Vrijdag 2 februari 2018 - 20.15 uur Kusntmin Dordt

Vorig jaar was theaterdiva Bloemen nog te zien in Cirque Stiletto 3. Maar tijd om op haar lauweren te rusten, heeft ze niet. Zij heeft haast, want zij staat in `Volle Bloei’. Haar nieuwe one-woman-show, zit vol energie en inspiratie waaraan het publiek zich helemaal kan opladen. Een muzikale voorstelling vol zelfspot waarin La Bloemen weer flink kan uitpakken. Karin Bloemen brengt een avond vol energie en inspiratie. Na afloop voelt u zich weer helemaal opgeladen en denkt: de bloei van mijn leven is nu!

Geldig van 16 november 2017 t/m 1 juni 2019

Voordat u deze dienst kunt bestellen of een hiervoor offerte kunt aanvragen, dient u eerst in te loggen, klik hier om in te loggen.

Is het saldo op uw pas niet voldoende om een dienst te kunnen bestellen, dan bieden we u eenmaal de mogelijkheid om het tegoed op uw pas met iDEAL op te waarderen met een bedrag dat nodig is om de dienst te kunnen bestellen. Bijvoorbeeld; u heeft op de pas nog een tegoed van € 15,- en u wilt graag nog een dienst bestellen maar die kost € 40,-, dan kunt u via iDEAL het tegoed op de pas verhogen met € 25,-. Deze functie kunt u maar één keer gebruiken.


Zorgaanbieder

Energieweg 8
1271 ED Huizen
0355245156
www.4hetleven.nl