Hoe werkt de mantelzorgpas?

Nadat u uw pas thuis heeft ontvangen kunt u uw pas online activeren. Klik hierom uw pas te activeren. Na het activeren van de pas kunt u door middel van uw account kiezen uit het aanbod van de aanbieders. Wanneer u een dienst gekozen heeft neemt de desbetreffende aanbieder binnen 5 werkdagen contact met u op om de dienst in te plannen. Het tegoed wordt automatisch verrekend. Heeft u een vraag over het gebruik van de pas? Dan kun u bellen naar 078 – 770 87 87 (kies voor optie 1 voor de mantelzorgpas) of stuur een e-mail naar mantelzorgpas@zwijndrecht.nl. Heeft u een vraag over een dienst? Neem dan contact of met de desbetreffende aanbieder.

Voor sommige diensten kunt u uw mantelzorgpas op locatie laten scannen. Op dat moment wordt uw tegoed direct verrekend. Uw nieuwe tegoed kunt u inzien door in te loggen op deze website en te klikken op 'Mijn pas'.

Hoe werkt de mantelzorgpas?

 • Schrijf je hier in voor de Mantelzorgpas.

  Schrijf je in bij Vivera als mantelzorger en vraag de mantelzorgpas aan.

 • De aanvraag wordt verwerkt

  Vivera controleert de aanvraag aan de hand van de criteria. Als de aanvraag wordt goedgekeurd ontvang je de pas!

 • Activeer de pas

  Als je de pas hebt binnengekregen kun je de pas hier activeren.

 • Kies een dienst of bekijk waar je de pas kunt besteden

  Bekijk hier waar je de pas kunt besteden!

Ben je mantelzorger?

Mantelzorgpas besteden

De Vivera mantelzorgpas heeft een maximale waarde van € 40,-. U kunt kiezen uit het dienstenaanbod van Zorgaanbieders of een bosje bloemen, leuke uitjes of persoonlijke verzorging. Het tegoed is geldig tot 31 december 2021. Vraag de pas dus tijdig aan!